24 dekabr 8, 9, 10 və 11-ci sinif "Buraxılış SINAQ 5" imtahan mövzuları.

• 8-ci sinif
Azərbaycan dili: Mətnlər üzərində iş. Sifət. Say. Əvəzlik. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
Riyaziyyat: Çoxhədlinin vuruqlara ayrılması. Cəbri kəsrlər. Birməchullu tənliklər. Üçbucaq. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
İngilis dili: Oxuyub anlama mətni. Listening. The Pronoun. The Adjective and Adverb. The Verb. lrregular verbs. Vocabulary. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
  • 9-cu sinif
Azərbaycan dili: Mətnlər üzərində iş. Əvəzlik. Feil. Zərf. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
Riyaziyyat: Kvadrat kök. Həqiqi üstlü qüvvət. Birməchullu tənliklər. Üçbucaq. Çevrə. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
İngilis dili: Oxuyub anlama mətni. Listening. The Adjective and Adverb. The Verb. lrregular verbs. To be, to do, to have. There is, there are. Tense forms. Simple tenses. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
Rus dili: Фонетика. Орфоэпия. Орфография. Лексикология. Состав слова. Морфология. Части речи. Имя существительное. Имя прилагательное.
  • 10-cu sinif
Azərbaycan dili: Mətnlər üzərində iş. Say. Əvəzlik. Feil. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
Riyaziyyat:  Kvadrat kök. Həqiqi üstlü qüvvət. Birməchullu tənliklər. Üçbucaq. Çevrə. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
Rus dili: Фонетика. Орфоэпия. Орфография. Лексикология. Состав слова. Морфология. Части речи. Имя существительное.  Имя прилагательное. Имя числительное.
  • 11-ci sinif
Azərbaycan dili: Mətnlər üzərində iş. Feil. Zərf. Köməkçi nitq hissələri. Söz birləşmələri: Əvvəlki mövzuların təkrarı.
Riyaziyyat: Tənliklər sistemi. Bərabərsizliklər. Silsilələr. Çevrə. Dördbucaqlı. Əvvəlki mövzuların təkrarı.
İngilis dili: Oxuyub anlama mətni. Listening. Verb. Irregular Verbs. Tense forms. Passive voice. The Modal Verbs. The Sentence Structure (So do I, neither do I). The Conjuction. Əvvəlki mövzuların təkrarı.

• 8 класс
Русский язык: Работа над текстом. Имя существительное. Имя прилагательное как часть речи. Местоимение. Повторение предыдущих тем.
Математика: Разложение многочлена на множители. Рациональные дроби. Линейные уравнения. Треугольники. Повторение пройденных тем.
Английский язык: Работа над текстом. Прослушевание. The Pronoun. The Adjective and Adverb. The Verb. lrregular verbs. Vocabulary. Повторение предыдущих тем.
  • 9 класс
Русский язык: Работа над текстом. Местоимение. Глагол (Особые формы глагола). Наречие. Повторение предыдущих тем.
Математика: Квадратныe корни. Степень с действительным показателем. Линейные уравнения. Треугольники. Окружность и круг. Повторение предыдущих тем.
Английский язык: Работа над текстом. Прослушевание. The Adjective and Adverb. The Verb. lrregular verbs. To be, to do, to have. There is, there are. Tense forms. Simple tenses. Повторение предыдущих тем.
  • 10 классы
Русский язык:  Работа над текстом. Местоимение. Глагол. Наречие. Повторение предыдущих тем.
Английский язык: Работа над текстом. Прослушевание.  The Adjective and Adverb. The Verb. lrregular verbs. To be, to do, to have. There is, there are. Tense forms. Simple tenses. Повторение предыдущих тем.
  • 11 класс
Русский язык: Работа над текстом. Глагол. Наречие.Служебные части речи. Повторение предыдущих тем.
Математика: Системы уравнений. Неравенства и системы неравенств. Числовые последовательности. Прогрессии. Окружность и круг. Четырехугольники.
Повторение предыдущих тем.
Английский язык: Работа над текстом. Прослушевание. Verb. Irregular Verbs. Tense forms. Passive voice. The Modal Verbs. The Sentence Structure (So do I, neither do I). The Conjuction. Повторение предыдущих тем.

📢 24 dekabr tarixində 8, 9, 10 və 11-ci sinif Azərbaycan və Rus bölməsi şagirdləri üçün "Buraxılış SINAQ 5" imtahanı keçiriləcək.

➡️ İmtahan saatı: 10:00
➡️ Maksimal bal: 300
➡️ Bilet: 10 AZN (23 və 24 dekabr tarixində bilet 15 AZN olacaq)

👉İmtahan mükafatları:
🔸1-ci yer: 50 AZN mükafat + Təltifnamə + Kitab;
🔸2-ci yer: 30 AZN mükafat + Təltifnamə + Kitab;
🔸3-cü yer: 20 AZN mükafat + Təltifnamə + Kitab;
🔸4-5-ci yer: 10 AZN mükafat + Təltifnamə + Kitab;
🔸6-10-cu yer: Təltifnamə + Kitab;
🔸200 balı keçən hər kəs: Təltifnamə.
➡️ İmtahan üçün biletləri sizə yaxın olan filialımızdan və ya onlayn 🌐 (https://exams.nomre1.edu.az/) ala bilərsiniz.
👉@nomre1_merkez 0705940105
👉@nomre1_ehmedli 0773760305