13 oktyabr "Təkmilləşmə SINAQ" 1 imtahan mövzuları.

Azərbaycan dili: Fonetika. Sözün yazılışı və deyilişi. Ahəng qanunu. Kök və şəkilçi. Fonetik təhlil.
Riyaziyyat: Çoxrəqəmli ədədlər. Müqayisə və sıralama. Yuvarlaqlaşdırma.
Məntiq: Ardıcıllıq. Uyğunluq. Şifrə. Sudoku.
İngilis dili: Numbers: Numbers 10–100. How old is he? He’s ninety-nine. Who is she? She’s my aunt. Family: grandparents, parents, aunt, uncle, cousin, niece, nephew. Listening.
  • 5-ci sinif:
Azərbaycan dili: Fonetika. Saitlərin/ samitlər növləri. Ahəng qanunu. Saitlərin uzun tələffüzü. "O" saitinin "a" kimi tələffüz olunması. Söz sonunda cingiltili samitlərin tələffüzü. Sözlərin sonunda k-y əvəzlənməsi.
Riyaziyyat: Natural ədədlər. Natural ədədlərin toplanması və çıxılması. Müqayisə və sıralama. Natural ədədlərin yuvarlaqlaşdırma.
Məntiq: Ardıcıllıq. Uyğunluq. Şifrə. Sudoku.
İngilis dili: Who am I? Favorite Things. Personal Details. Verb to be (Affirmative). Verb to be (Negative). Listening.
Azərbaycan dili: Fonetika. Saitlər/Samitlər. Qoşasaitli və qoşasamitli sözlərin yazılışı və deyilişi. Sonu eynicinsli və müxtəlifcinsli qoşa samitlə bitən söz köklərinin yazılışı. Vurğu. Sözün səs tərkibinə görə təhlili.
Riyaziyyat: Natural ədədlər. Natural ədədlərin toplanması və çıxılması. Dəyişənli ifadələr. Tənliklər. Vurma əməli və onun xassələri. Hasilin təxminetmə. Natural ədədlər üzərində bölmə əməli.
Məntiq: Ardıcıllıq. Uyğunluq. Şifrə. Sudoku.
İngilis dili: Personal Details. Verb to be (Affirmative). Verb to be (Negative). There is/ There are. Have/has/had. Ordinal numbers. School subjects. Listening.
Azərbaycan dili: Fonetika. Saitlər/Samitlər. Qoşasaitli və qoşasamitli sözlərin yazılışı və deyilişi. Sonu eynicinsli və müxtəlifcinsli qoşa samitlə bitən söz köklərinin yazılışı. Heca. Sözün sətirdən sətrə keçirilməsi. Vurğu. Sözün səs tərkibinə görə təhlili.
Riyaziyyat: Natural ədədlər. Məsələ həlli. Adi və onluq kəsrlər. Rasional ədədlər. Yuvarlaq ədədlərə vurma. Əməllər sırası.
Məntiq: Ardıcıllıq. Uyğunluq. Şifrə. Sudoku.
İngilis dili: Schools Around The World. Reading. Common adjectives. Adjestives ending in -ed and -ing; Too vs. Enough. Present Simple tense form. Listening.

Русский язык: Предложение. Ударение. Значимые части слова. Гласные и согласные.
Математика: Многозначные числа Числа в пределах 1000000. Сравнение и упорядочивание чисел Округление Решение задач на сумму путем рассуждения.
Логика: Расшифровка. Кодирование. Анаграмма. Нахождение числа по рисунку. Последовательность.
Английский язык: Numbers: Numbers 10–100. How old is he? He’s ninety-nine. Who is she? She’s my aunt. Family: grandparents, parents, aunt, uncle, cousin, niece, nephew. Listening.
Русский язык: Язык и речь. Фонетика Звуки речи. Гласные и согласные звуки.
Логика: Последовательность. Совместимость. Пароль. Судоку.
Английский язык: Who am I? Favorite Things. Personal Details. Verb to be (Affirmative). Verb to be (Negative). Listening.
Русский язык: Язык и речь. Фонетика Звуки речи. Гласные и согласные Обозначение мягкости согласных на письме с помощью мягкого знака.
Логика: Последовательность. Совместимость. Пароль. Судоку.
Английский язык: Personal Details. Verb to be (Affirmative). Verb to be (Negative). There is/ There are. Have/has/had. Ordinal numbers. School subjects. Listening.
Русский язык:  Язык и речь. Звуки речи. Гласные и согласные Обозначение мягкости согласных на письме с помощью мягкого знака. Слово и его лексическое значение. Омонимы. Синонимы. Антонимы.
Математика: Позиционные и непозиционные системы счисления. Натуральные числа. Числовая ось и вычитание натуральных чисел. Округление натуральных чисел. Выражения с переменной. Действия сложения и вычитания. Уравнения.
Логика: Последовательность. Совместимость. Пароль. Судоку.
Английский язык: Schools Around The World. Reading. Common adjectives. Adjestives ending in -ed and -ing; Too vs. Enough. Present Simple tense form. Listening.